ELS PRIMERS RUQUETS

trailer

sinopsis

Un home dirigeix la seua fàbrica, maltracta animals i persones que treballen per a ell. En un lloc secret guarda els seus diners que només gasta per a satisfer-se a si mateix. Un dia apareix una dona demanant treball, ell s'aprofita de la seua necessitat, li paga poc i la maltracta, així i tot ella li tracta amb molt d'afecte, li convida a menjar a la seua casa, però ell segueix igual. 
Un dia, ella es transforma en una Elfa i li fa veure com es comporta, li fa viure el que fa a uns altres i, finalment, li mostra el seu futur com a ancià, en cadira de rodes i maltractat pel seu cuidador, esperant només la mort... Això fa que ell canvie i s'adone que una altra manera de viure és possible.

fitxa tècnica

Direcció i Dramatúrgia: Carles Benlliure 
Intérpretes: Carles Benllliure, Rebeca Castro Muñecos i vestuari: LAPinzón 
Escenografia: Escenasons 
Direcció vocal: Juanma Picazo 
Audiovisual: Piluka Art 
Música original: Estudis Melody Greeks(Austràlia) Tècnic So i Il·luminació: Rubén MilianFraga Producció: Encebe Muntatges Teatrals 
Fotografia: Pilar Diago 
Vídeo: Paco Miguel - Insertos 
Comunicació i premsa: Manolo Bosch Distribució: Encebe Muntatges Teatrals

imatges

equip

Creació & Producció

  • Carles Benlliure

    Actor, director, dramaturg i productor teatral. Amb àmplia experiència en programació artística, direcció d'espectacles teatrals i gestió de projectes artístics. Va fundar la Companyia Xarop Teatre en 1992. Realitza la direcció artística dels festivals: CastroFestival, FIT "Títeres en la Mar" i FIT Portsxinel·la.

  • Rebbeca Castro Pinzón

    És actriu, artista plàstica, dramaturga i directora. Fa part de la companyia Xarop Teatre des de 2013, on ha realitzat la direcció d’espectacles, escriptura, producció i construcció de ninots en 18 espectacles. Títol de Psicòloga(2004), Diploma Gestió Cultural(2010) i Màster Estudis de Paz(2015).