For +

trailer

sinopsis

Pupi és un xiquet xicotet, se submergeix en els seus somnis portant-nos amb ell al món del joc, dels seus gargots que dansen i canten al ritme de l'alegria i del color. Aquest és un viatge feia la imaginació de Pupi, on totes les coses poden ser possibles, cobrant vida per a fer-nos sentir i somiar. Quan Pupi obri els ulls alguna cosa en el nostre interior ha canviat, perquè ell som tots!

fitxa tècnica

Adreça: Carles Benlliure
Dramaturgia: Rebeca Castro
Intérpretes: Carles Benllliure, Rebeca Castro
Equipo de creació: Rebeca Castro, Piluka *Art
Ninots i vestuari: Rebeca Castro
Audiovisual: Piluka Art
Música original, en viu:
Ricardo Belda, Arantxa Domínguez
Diseño Tècnic: Escenasons
So i Il·luminació: Rubén Milian Fraga
Producció: Encebe *Muntatges Teatrals
Fotografia i vídeo: David Alba
Comunicación i premsa: Manolo Bosch

imatges

equip

Creació & Producció

  • Carles Benlliure

    Actor, director, dramaturg i productor teatral. Amb àmplia experiència en programació artística, direcció d'espectacles teatrals i gestió de projectes artístics. Va fundar la Companyia Xarop Teatre en 1992. Realitza la direcció artística dels festivals: CastroFestival, FIT "Títeres en la Mar" i FIT Portsxinel·la.

  • Rebbeca Castro Pinzón

    És actriu, artista plàstica, dramaturga i directora. Fa part de la companyia Xarop Teatre des de 2013, on ha realitzat la direcció d’espectacles, escriptura, producció i construcció de ninots en 18 espectacles. Títol de Psicòloga(2004), Diploma Gestió Cultural(2010) i Màster Estudis de Paz(2015).